När vi var & bromsa Ronnys Kadett GTE -75 hos Kalle P 2004-04-14
Created by Fredrik Claesson
Jag lyckades ta lite foto när Ronny & jag åkte ner till Kalle P i Växjö för att bromsa Ronnys Kadett GTE -75. Efter väldigt stor otur med sina andra 2 nybyggda motor som har rasat av oförklariga skäl. Så tänkte Ronny ta det säkra före det osäkra å bromsa motorn. & det var väl tur det för att Kalle P upptäckte att det var något som inte stämde i motorn som nu i efterhand kommit fram till att motor renoveraren i Tannefors hade borrat cylindrana för små.. /Classe

  Han har även fixat iordning karossen & målat om den till Orginal färgerna. Förrut så var den mörkt blå & det var väl inte direkt den roligaste färgen.  It's going to take about 7 sec @ 56Kbps to load this picture.  
  It's going to take about 9 sec @ 56Kbps to load this picture. Kl 11:30 Packat å klart för att åka de 25milen till Växjö..   
    It's going to take about 8 sec @ 56Kbps to load this picture.  
  It's going to take about 8 sec @ 56Kbps to load this picture. Kl 15:17 Det började inte så bra när vi väl kom fram. Det hade visst blivit punka på vänster bak däck..    
  Så vi fick åka till Däckproffsen som låg i närheten. Vi måste tack dom för att de tog tid å fixa punkan så snabbt som de gjorde.. Tack..  It's going to take about 6 sec @ 56Kbps to load this picture.  
  It's going to take about 8 sec @ 56Kbps to load this picture. Kalle P:s verkstad i Växjö.   
  Uppriggad å klar för det första testen.  It's going to take about 10 sec @ 56Kbps to load this picture.  
  It's going to take about 6 sec @ 56Kbps to load this picture.    
    It's going to take about 5 sec @ 56Kbps to load this picture.  
  It's going to take about 6 sec @ 56Kbps to load this picture. Första test resultatet vid bromsningen.. Kanske lite svårt att se vad resultatet blev. Men som sagt det var ju ändå det första så det är inte mycke att se..   

[12 3  Forward 

  Main Page     Picture Library

Copyright © 2004 Fredrik Claesson, All rights reserved.
No pictures on this homepage may be reproduced without written permission of the
WEB master.
Edited 2004-04-28 21:55:22